MENU

TAIKATUULI

Hauska tutustua!

Olen erikoistunut lifestylehenkiseen vastasyntyneen kuvaukseen ja perhekuvaukseen luonnonvaloa kunnioittaen. Kuvaan sekä asiakkaiden kodeissa että ulkona miljöössä. Viime vuosina olen rakastunut katuvalokuvaukseen ja Pariisin läheisyydessä vietetyn vuoden jälkeen olen hurahtanut siihen täysin. Inspiroidun suuresti aitoudesta, empaattisuudesta, visuaalisesti herkullisista asioista ja ajan kulumisen pysäyttämisestä - hetkestä nauttimisesta.

Valokuvauksen lisäksi nautin hitaista aamuista lehden ja kahvikupin äärellä, kirjoittamisesta, hiekkarannoista ja meren kohinasta, pilateksesta, kävelyistä luonnossa, hiihtämisestä, lukemisesta sohvan nurkassa, kokkailusta (Bella tablen reseptit best!), podcastien kuuntelusta, musiikista ja extempore illallisista ystävien kanssa sekä perheen yhteisestä ajasta.

Inspiroidun suuresti koskettavista elämäntarinoista ja siksi perhekuvista on muodostunut mulle todella merkityksellisiä.

Jos olisin...
vuodenaika, olisin kesä.
kaupunki, olisin Pariisi.
biisi, olisin joku koskettavan elokuvan soundtrackilta.
juoma, olisin ruusulimu.
ääni luonnossa, olisin aaltojen kuohunta.
elokuva, olisin Perhosvaikutus.
ruoka, olisin lohduttava pasta.
kahvi, olisin cappuccino.
väri, olisin beige.

Oltaisiinko me täydellinen match? Laita viestiä ja suunnitellaan jotain taianomaista yhdessä!

TYYLINI KUVATA JA EDITOIDA

Kuvausfilosofiaani kuvaavat hyvin termit "less is more", "elämänmakuista ja aitoa" sekä "tunnetta ja teidän tarinaa". Visionani on luoda ajatonta taidetta teidän elämän tärkeistä hetkistä, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Suurin osa tyylistäni syntyy jo kuvaushetkessä luonnon valon hallitsemisesta ja kuvauksen rennosta tunnelmasta sekä vauvantahtisuudesta.

Vauvantahtisuus tarkoittaa minulle sitä, ettei kuvaus noudata mitään tiettyä kaavaa vaan jokainen kuvaus on erilainen ja uniikki. Vauvan tarpeita kuunnellaan ja vauvan on koko ajan hyvä olla. Vauvan maha on täynnä maitoa ja hänellä on lämmin olo sekä turvallinen ja luonnollinen asento. Myös sitä, että ympärillä olevat asiat mukailevat vauvaa. Osassa kuvauksia vauva on lähes koko ajan sylissä, jos se on juuri se paikka, jossa on hyvä olla. Osa tarkkailee valppain silmin kuvausta, eikä malta nukkua ollenkaan ja osa saattaa nukkua lähes koko kuvauksen läpi. Juuri näistä asioista jokaiseen kuvaukseen syntyy uniikki flow ja tunnelma.

Rakastan ajattomuutta ja klassisia elementtejä. Siksi edition kuvat kevyesti ja luonnollisesti niin, että sävyt ovat raikkaat. Filmikuvamainen rakenne on myös yksi tyylini kulmakivistä. Haluan, että kuvat näyttävät upeilta ja raikkailta seinillänne vielä vuosikymmentenkin päästä.

PALVELUFILOSOFIANI

Kuvauskokemus on kokonaisvaltainen elämys, josta olen halunnut tehdä sinulle erityisen. Yhteydenottosi jälkeen suunnittelemme yhdessä teille täydellisen kuvauksen sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän jälkeen lähetän sinulle tarkkaan kokoamani kuvausinfon, joka johdattaa sinut jo fiilistelemään tulevaa kuvausta. Kuvausinfo sisältää vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja antaa inspiraatiota ja vinkkejä kuvaukseen valmistautumiseen. Voit aina olla minuun yhteydessä missä tahansa prosessin vaiheessa, autan mielelläni kaikessa - esimerkiksi pohtimaan kuvausvaatteiden kokonaisuutta tai suunnittelemaan kotiinne täydellisesti sopivaa kuvakollaasia. Kuvauksessa otan ohjat käsiini ja sinä saat nauttia. Sinun ei tarvitse huolehtia lasten käyttäytymisestä, sillä ohjaan heitä leikin, seikkailun ja yhteisen tekemisen kautta. Kuvauksen jälkeen autan sinua halutessasi suunnittelemaan mitä kauneimmat ja sukupolvia kestävät täydelliset Fine Art -printit teille kotiin. Toimitan myös Tampereen alueella asuville Fine Art -printtitilaukset suoraan kotiovellesi. Laskun saat halutessasi useampaan osaan, joustavuus on minulle tärkeä arvo.

CLOSE