MENU

KUVATAAN YHDESSÄ!

Valokuvauspalveluni sisältävät lifestylehenkisiä vauvakuvauksia ja perhekuvauksia asiakkaiden kotona, urbaaneissa miljöissä ja veden äärellä. Tutustu alta gallerioihin ja kuvauspaketteihin.

HINNASTO

Kuvaus on investointi, joka tallettaa perheenne tarinat ja tunteet ikuisiksi, rakkaiksi muistoiksi. Niiden arvo kasvaa vuosien varrella ja niitä on ihanaa katsella yhdessä perheen kanssa vuosienkin päästä.

Kaikki vastasyntyneen kuvaukset ja perhekuvaukset toteutan Your love story -kokonaisuudella. Odotuskuvaukset sekä pariskuntakuvaukset toteutan Moments of love -kokonaisuudella.

MOMENTS OF LOVE

Odotusaika & pariskunnat

Juuri niitä ohikiitäviä hetkiä, jotka haluamme muistaa.

Kuvauspaketti sisältää varausmaksun (100 €), kuvauksen suunnittelun, kattavat valmistautumisohjeet, rennon kuvauksen kotonanne tai ulkona luonnossa, koskettavan videon kuvistanne, ainutlaatuisen 40+ kuvaa sisältävän kuvagallerian sekä oppaan kuvien teettämiseen ja hyödyntämiseen sisustuksessa. Lisäksi teillä on mahdollisuus tilata kauttani laadukkaita Fine Art -printtituotteita kuvistanne.

480 €

YOUR LOVE STORY

Vastasyntyneet & perhekuvaukset

Kokonaisvaltainen kuvitettu tarina teidän perheestänne ja teille tärkeistä elämänvaiheista kaikkine sävyineen. Elämänmakuista ja aitoa.

Kuvauspaketti sisältää varausmaksun (100 €), kuvauksen suunnittelun, kattavat valmistautumisohjeet, rennon ja lapsilähtöisen kuvauksen kotonanne tai ulkona luonnossa, koskettavan videon kuvistanne, ainutlaatuisen kuvagallerian 80+ kuvaa sekä oppaan kuvien teettämiseen ja hyödyntämiseen sisustuksessa. Lisäksi teillä on mahdollisuus tilata kauttani laadukkaita Fine Art -printtituotteita kuvistanne.

680 €

Kuvaus maksetaan kolmessa erässä ennen kuvausta tai sopimuksen mukaan. Kuvaus on mahdollista maksaa joustavasti myös useammassa erässä.

Kuvaus asiakkaan kotona tai ulkona miljöössä. Ulkokuvaukset siirretään sateen sattuessa mahdollisimman lähelle alkuperäistä kuvausaikaa. Ei matkakuluja Tampereella, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Kangasalla. Kiinteät matkakulut Hämeenlinnaan 25 € ja pääkaupunkiseudulle 50 €. Esteen/sairastumisen sattuessa siirrä kuvaus viimeistään 24 tuntia ennen kuvausta sähköpostilla osoitteeseen arjentaika@gmail.com. Kuvaus voidaan aina siirtää, jos joku perheestänne tai minä/perheenjäseneni sairastuu. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen kokonaan. Hinnasto on voimassa toistaiseksi ja koskee vuonna 2023 varattuja kuvauksia. Taikatuuli Elorinne pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

FINE ART

Fine Art -printit ovat Tampereella museolaatuiselle taidepaperille painettuja ja käsinleikattuja taideteoksia - täydellisiä kehyksiin ja lahjaksi annettavaksi.

Kaikki Fine Art -printtini on suunniteltu yhteensopiviksi standardikokoisten kehysten kanssa. Suosittelen, että valitset aina kehykseksi kuvaa yhden koon suuremman kehyksen, jolloin valkoinen passepartout eli kehyskartonki tuo kuvan kauniisti esille. Fine Art -printtien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

Pääset tekemään printtitilauksesi omasta kuvagalleriastasi. Toimitan kuvatuotteet Tampereen alueella suoraan kotiovellesi. Autan mielelläni printtituotteiden suunnittelussa!

CLOSE