MENU

And then there were four. Newborn-kuvaus asiakkaan kotona on alkamassa. Heille on syntynyt kolme viikkoa sitten ihana uusi perheenjäsen. Ilmassa on jotain erityistä, sellainen ohikiitävä elämänvaihe, joka kestää vain pienen hetken, silmänräpäyksen. Hymyilyttää, koska tiedän näistä kuvista tulevan heille kultaakin kalliimpia muistoja. 

Vastasyntyneen kuvaus kotona on sinulle, joka arvostat vaivattomuutta ja rakastat kotinne tunnelmaa. Sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisesta kuvauselämyksestä omassa kodissasi ja haluat ikuistaa ainutlaatuiset ensimmäiset hetkenne ammattitaidolla. Sinulle, joka haluat luoda taidetta seinillesi ja kotiisi. Kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 1-3 viikon ikäinen. Kuvauksissa etenemme vauvan tahtiin ja huomioimme mahdolliset isommat sisarukset erilaisten leikkien ja hassuttelun kautta. Aina on aikaa syöttämiselle, vaipanvaihdolle ja sylittelylle. Kuvaan sekä yhteisiä spontaaneja ja tavallisia arjen hetkiä että hieman asetellumpia kuvia. Näiden balanssi sopii täydellisesti visiooni ja ihanaa, että te fiilistelette sitä samaa. Kuvagallerioistani löytyy aina kuvia yksittäin vauvasta, yhteiskuvia sisarusten kanssa, yhteiskuvia vanhempien kanssa, perhekuvia ja halutessanne myös kuvia vanhemmista kahdestaan. Kuvaan pääosin Tampereen seudulla ja pääkaupunkiseudulla.

Vinkki kotona otettaviin kuviin:

Yksinkertaisuus. Valitse valkoinen, jos epäröit vaatteiden väriä. Valkoinen on ajaton ja raikas väri, josta valo heijastuu kauniisti. Vastasyntyneelle suosittelen pukemaan päälle valkoisen bodyn. Muista, että myös iho saa näkyä.

Paina play ja laita Dodie – Ready now soimaan ja sukella mukaan tähän ihastuttavaan vauvakuplaan kuvien kautta.

 

 

 

Nähdään kuvauksissa!

CLOSE