MENU

Kotona. Joka solulla kotona. Tänä poikkeuksellisena aikana, kun kaikkien terveys ja turvallisuus on tärkeintä ja ihmiset ovat oman perheen kesken kotona, halusin dokumentoida elämää sellaisena kuin se on. Tämä aika tulee olemaan merkityksellistä kaikkien meidän tulevaisuudelle ja haluan valokuvaajana omalta osaltani ikuistaa tätä aikaa näin. Kamera on ollut keittiön pöydällä, jotta olen voinut napata kuvia sieltä ja täältä. Ilman asettelua, sellaisena kun asiat ovat.

Tämä on ollut tosi voimauttavaa – nähdä kauneutta tämän kaiken keskellä. 

Tällä viikolla olemme keskittyneet auringon paisteesta nauttimiseen, lähimetsän polkuihin, hyvään ruokaan, yhteiseen tekemiseen, videopuheluihin läheisille ja leikkeihin. Tilasin myös kotiintoimituksella ruokatarvikkeita ja lempikukkakauppani Kukkaikkunan ihanan kimpun. Jokainen iloa tuottava ihminen, asia tai teko on nyt kultaakin kalliimpaa valuuttaa tämän kaiken keskellä. Kerätään sitä yhteiseen pankkiin, jooko. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, pysytään positiivisina ja terveinä. Hali!

 

 

Taikatuuli – Arjen taika

CLOSE